Yaratıcı Drama Atölyesine Başvurular Başladı. 03 Kasım 2022, 15:24

Çine Belediyesi tarafından çocuk ve yetişkinlere yönelik ücretsiz açılacakYaratıcı Drama Atölyesi Tiyatro Kursu’na kayıtlar başladı. Başvurular 11 Kasım’a kadar yapılabilecek.
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çinelileri kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Düzenlediği kurslarla tüm Çinelileri kültür sanat aktiviteleri ve sporla buluşturan Çine Belediyesi, bu kez çocuk ve yetişkinler için tiyatro kursu açıyor.‘İçindeki seni ortaya çıkarmaya hazır mısın?’ sloganıyla 8-10, 11-13, 14-18 ve 18 Yaş üzeri Çine’nin yeteneklerinin arandığı kursa başvurular, Çine Belediyesi Kültür Merkezi’ne 11 Kasım’a kadar yapılabilecek.
Kurs hakkında bilgiler veren Tiyatro Eğitmeni Ömer Öner, “Kayıtlarımız başladı. Kurs zamanları öğrencilerimizin ders saatlerine göre belirlenecek. Yetişkinlerimiz için ise kurslarımız akşam saatlerinde olacaktır. İçindeki tiyatrocuyu ortaya çıkarmak isteyen hemşerilerimizi kursumuza bekliyoruz” diye konuştu.
Belediye olarak temel hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Dinçer, “Temel hizmetlerimizin yanında vatandaşlarımıza daha fazla nasıl faydalı olabiliriz diye düşünüyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Tiyatroya ilgi duyan tüm çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı kursumuza davet ediyorum” dedi.
DIĞER HABERLER
-
Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından belediyemize tahsis edilen hizmet aracımızın teslim törenine katıldık.
08 Temmuz 2025, 09:50 -
BAŞKAN KIVRAK, TBB’DEN ÇİNE’YE HİBE ARAÇ KAZANDIRDI
01 Temmuz 2025, 14:01 -
Güne perşembe günleri kurulan semt pazarımızı ziyaret ederek başladık.
27 Haziran 2025, 10:56 -
Başkan Kıvrak: Çine’mizin Önemli Değeri Çipaş’ın gelişimi için çalışacağız
17 Haziran 2025, 09:26 -
Başkan Kıvrak’tan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyaret
17 Haziran 2025, 09:21 -
Her mahallemize eşit hizmet, her vatandaşımıza dokunan belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.
17 Haziran 2025, 09:20 -
BAŞKAN KIVRAK: "İŞ GÜVENLİĞİ ASLA İHMAL EDİLEMEZ"
13 Haziran 2025, 14:03 -
Yazın Tadını Havuzda Çıkarın!!
13 Haziran 2025, 14:02 -
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde hemşehrilerimizle bayramlaşarak, bu güzel günün coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte paylaştık.
10 Haziran 2025, 09:18 -
Başkan'dan Kurban Bayramı Mesajı
05 Haziran 2025, 12:29