FOTO SAFARİ ETKİNLİĞİYLE ŞEHRİNİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARINI ÇİNE HALKI KENDİSİ ÇEKECEK 11 Temmuz 2024, 12:00

Daha çağdaş ve daha modern bir Çine için her alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçenin kültürel ve tarihi zenginliklerinin tanıtımı için de etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Çine Belediyesi, hafta sonunda düzenleyeceği fotoğraf etkinliğiyle sanatseverleri bir araya getirecek. 13 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek olan "İlyas Göçmen’le Kadraj" ile 14 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek "Foto Safari" ve “Barış Kerim Cesur’la Fotoğraf” etkinlikleri, fotoğraf sanatına ilgi duyan tüm vatandaşlara açık olacak.
13 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de Kuvayi Milliye Parkı'nda ünlü fotoğraf sanatçısı İlyas Göçmen'in katılımıyla düzenlenecek olan söyleşi ve fotoğraf gösterimiyle başlayacak program, 14 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Belediye Meydanı'nda düzenlenecek "Foto Safari" etkinliği ile devam edip saat 21.00’de Kuvayi Milli Parkı’nda “Barış Kerim Cesur’la Fotoğraf” adlı söyleşi ve gösterimle sona erecek.
KATILIMCILAR FOTOĞRAF MAKİNESİ VE CEP TELEFONLARIYLA KENDİ KARELERİNİ YAKALAYACAK
Vatandaşların kendi şehirlerini farklı açılardan görmelerini sağlayacak ve aynı zamanda fotoğrafçılık becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak etkinlikte, fotoğraf sanatçıları İlyas Göçmen ve Barış Kerim Cesur katılımcılara ücretsiz fotoğraf eğitimi verecek. Katılımcılar, kendi fotoğraf makineleri veya cep telefonlarıyla şehrin güzel karelerini yakalama fırsatı bulacak.
“HALKIMIZIN YENİ DENEYİMLER KAZANACAĞI ETKİNLİKLERİMİZE TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Sanatın ve kültürün toplumun her kesimine ulaşmasının önemine vurgu yapan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, "Sanat ve kültür etkinlikleri, toplumumuzu bir araya getiren ve şehirde sosyal bir bağ oluşturan önemli unsurlar. Çine Belediyesi olarak, vatandaşlarımızı sanatla buluşturmayı ve onlara yeni deneyimler sunmayı sürdüreceğiz. Tüm halkımızı iki gün sürecek etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.
DIĞER HABERLER
-
Başkan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
30 Nisan 2025, 17:31 -
Başkanımızın Yeni Yaşını Kutladık.
30 Nisan 2025, 14:54 -
Yol yenileme ve Çevre Düzenleme Çalışmalarımız Devam Ediyor...
29 Nisan 2025, 17:18 -
20.Geleneksel Ağaç Bayramımızı Kardelen Kadınlar Kahvesi Siteler Bölgesi’nde coşkuyla gerçekleştirdik.
28 Nisan 2025, 09:26 -
Başkan'dan Perşembe Pazarı Ziyareti
25 Nisan 2025, 15:01 -
Aydın Büyükşehir Belediyemizin ata tohumlarından ürettiği fideleri hemşehrilerimize dağıttık.
24 Nisan 2025, 14:22 -
Kuvayi Milliye Parkı, çocuklarımızın neşesiyle şenlendi!
24 Nisan 2025, 09:52 -
İlçemize kazandırılan çöp kamyonu ve 100 adet çöp konteynerimiz teslim edildi.
22 Nisan 2025, 17:37 -
Siz Yorulmayın Diye Biz Varız!
22 Nisan 2025, 10:07 -
YEŞİL BİR GELECEK İÇİN BULUŞUYORUZ
22 Nisan 2025, 10:07