BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN 8 MART MESAJI

Kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin en büyük göstergelerinden birisidir.Siyasetten sanata, iş hayatından eğitim ve bilime yaşamımızın her alanında olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı olmuştur.

Her 8 Mart`ta olduğu gibi kadınlarımızın hakları için sesimizi yükseltiyoruz.Fakat ülkemiz neredeyse her yeni güne bir kadın  cinayeti ya da kadına şiddet olayları ile ilgili haberler ile uyanıyor.

Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin olarak katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir.Toplum olarak kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, o oranda güçlenir ve ileriye gideriz. Ulu Önder Atatürk, kadının siyasi yaşama dahil olmasına büyük önem vererek bu hakları, Avrupa`nın bir çok ülkesinden daha önce Türk Kadını`na vermiştir.Bu yüksek düşünce, Türk Kadınının gurur kaynağı olmuştur.

Dünya üzerindeki her kadının, güçlü sesini özgürce duyurabildiği günler dileği ile tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER - Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 07.03.2017 Haber Tagları