ÇALIŞAN GAZETİCLER GÜNÜ MESAJI

Toplumu doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın ve demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur.Yerel de olsun ulusal da olsun gazeteciler halkın haber alma ihtiyaçlarını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

İletişim araçlarının gelişmesiyle basın; internet ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek taraflı bilgi paylaşımından çift yönlü ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır.
İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların ve projelerin paylaşılması, kamuoyunun kısa sürede bilgilendirilmesini de sağlayan gazeteci arkadaşlarımız kamu hizmeti yapmaktadırlar.
Gazetecilerin mesleki şartları ve özlük haklarının düzeltilmesi umuduyla, zor şartlar altında fedakârca ve meslek etiğinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 16.01.2017 Haber Tagları