29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz.Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz” sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılını yaşamanın gurur ve heyecanını bu yıl daha farklı duygularla kutlamaktayız.

Her türlü terör olayları, antidemokratik ve darbe girişimlerine karşı Cumhuriyetimiz, 93 yıldır olduğu gibi bundan sonra da korunacak ve ilelebet yaşayacaktır. Bize düşen görev Cumhuriyetimizin Değerlerini Gelecek Kuşaklara Taşımaktır. Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmek için geçmişimizi unutmamalı, unutturmamalı ve bağımsızlık ile hürriyet ruhunu hafızamızda her zaman canlı tutmalıyız.
Cumhuriyet, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır.Bu sebeple bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkalım.Bu anlamlı günde, hep beraber el ele kenetlenelim.Bu birlik ve beraberliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyete kadar varlığının en önemli güvencesi olacaktır.
 Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Enver Salih DİNÇER
Ekleyen : Çine Belediyesi 28.10.2016 Haber Tagları