MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneği olan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız; görev yaptıkları mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerin yerine getirilmesi yolunda, kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır.

Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır.Bu sebeple Belediye olarak muhtarlar ve belediye arasındaki koordinenin ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla geçen sene Muhtarlıklar Müdürlüğü kurduk. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz muhtarlıklar müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenmektedir.Bizler de Halkımıza hizmet noktasında ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızla diyaloğumuzu devamlı olarak sürdürmekteyiz.

Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü`nü kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah`tan rahmet diliyorum.

E.Salih DİNÇER
Ekleyen : Çine Belediyesi 19.10.2016 Haber Tagları