BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN BAYRAM MESAJI

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır.
Bu duygu ve düşüncelerimle savaşın ve terörün olmadığı, dargınların barıştığı, çocukların yüzlerinin güldüğü, yaşlıların sevindiği, tüm insanların mutlu olduğu bir dünya özlemiyle değerli hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER - Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 09.09.2016 Haber Tagları