DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

15 Temmuz akşamı Ülkemizde yaşanan darbe girişimine tepki göstermek ve protesto etmek amacıyla 01 Ağustos 2016  Pazartesi günü saat 21.00’da Kuvayi Milliye Müzesi   önünden başlayıp, Hükümet Meydanında son bulacak olan “Demokrasi Yürüyüşü” ne tüm Çineli hemşerilerimi davet ediyorum.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletine, vatanımıza, cumhuriyetimize, demokrasiye ve bütün değerlerimize karşı yapılan her türlü antidemokratik müdahale ve darbenin karşısında dimdik buradayız.

Milletimizin ve siyasi yöneticilerimizin kararlı duruşu, kahraman Emniyet Güçlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin onurlu personeli sayesinde bu kalkışma hezimete uğramıştır.Demokrasi şehitlerimize de buradan Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Türk Bayraklarımızı alarak tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partilileri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarını, spor kulüplerimizi,  genci yaşlısı, kadını erkeği ile bütün Çineli hemşerilerimi Türk Bayraklarıyla darbeler karşısındaki kararlı duruşumuzu göstermek için  “Demokrasi Yürüyüşü” ne davet ediyor, TürkiyeCumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak huzur ve ebedi varlığının daim olması dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 29.07.2016 Haber Tagları