BAŞKAN ENVER SALİH DİNÇER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif ayına hep birlikte kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.

Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de ihtiyaç sahiplerini daha iyi anlamış olurlar.Ramazan Ayını fırsat bilerek zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak dertlerine derman olmaya çalışmalı, günlük hayatta yaptığımız hataları düzeltmeye çalışmalıyız.

Bolluk, bereket, mağrifet ve rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan Ayı’nın ülkemize ve ulusumuza hayırlar getirmesini temenni ediyor, başta Çineli Hemşerilerim olmak üzere İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER- Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 06.06.2016 Haber Tagları