19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Dört bir tarafı emperyalist güçlerce işgal altında bulunan Anadolu topraklarında kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu anlamlı günün 97nci yıldönümünü kutluyor olmanın coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz.

19 Mayıs, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben 19 Mayıs ta doğdum’ sözleri bu günün önemini en güzel şekilde ifade etmektedir.Bu günü daha da anlamlı kılan bir diğer unsur da Gazi Mustafa Kemal’in bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir.

Bu güzel duygularla başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.

Enver Salih DİNÇER Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 18.05.2016 Haber Tagları