1 MAYIS EMEKÇİ VE İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

En yüce değer olan üreterek çalışmanın, emeğin, alın terinin kutlandığı 1 Mayıs;  tüm dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günüdür.Emekçi ve işçi sınıfının yıllardır verdiği mücadele sayesinde  bu günü bayram olarak kutluyoruz.1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, en zorlu çalışma koşullarında kendilerini çalışmaya adayan isimsiz kahramanların bayramıdır.

İşsizliğin azalmadığı, çalışma koşullarının her geçen gün zorlaştığı, iş güvenliğinin önemsenmediği böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarında olmalıyız.

Bu vesile ile başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakar işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı gününü en güzel duygularımla kutluyor, alın terinin karşılığını aldığı bir dünya diliyorum

E.Salih DİNÇER- Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 29.04.2016 Haber Tagları