ÇİNE BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN REGAİP KANDİL’İ MESAJI

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edenlerin, dualarının kabul olduğu bir Regaip Kandili’ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu mübarek günler vesilesiyle hayatımızda yeni sayfalar açmalı, kalplerimizi sevgiyle doldurarak birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmalı, aramızdaki çekişmeleri kaldırarak kırgınlıkları bir tarafa bırakmalı, kardeşlik, arkadaşlık ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olmalıyız.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, sevginin tüm insanlar ararsında yayılması dileğiyle hemşerilerimin ve tüm İslâm dünyasının mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 07.04.2016 Haber Tagları