Başkan dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 93ncü yıl dönümünü son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları ve doğal afetler nedeniyle buruk da olsa kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustosta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan bu büyük gün milletimizin özgürlük için son hamleye karar verdiği tarihin adıdır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

E.Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 29.08.2015 Haber Tagları