BAŞKAN DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran, onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın müjdeleyicisi olan  Berat kandiline bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Gündelik hayatın içinde bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür etme imkanları kazandıran, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi için bir fırsat olan bu güzel gecede toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, nefret ve kini sevgiye dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve Çineli hemşerilerimizin Berat Kandili’ni kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

E.Salih DİNÇER -  Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 01.06.2015 Haber Tagları