Başkan dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

96ncı yıldönümünü kutladığımız 19 Mayıs, milletine güvenen bir kahramanın, bir dahinin Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Samsun’dan Anadolu topraklarına ayak bastığı gündür. Bu tarih aynı zamanda yok edilmek istenen bir ulusun yeniden doğuşu, kurtuluşu ve bağımsızlık destanıdır.

Bu güzel günü daha da anlamlı kılan bir diğer unsurda, Gazi Mustafa Kemal’in bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesi, büyük bir mücadelenin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlerimize emanet etmesidir.

Başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Arife Yasak 18.05.2015 Haber Tagları