BAŞKAN DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Hayata geldiğimiz andan itibaren; güler yüzü ve eşsiz şefkatiyle bizleri kucaklayan, karşılıksız fedakarlıklarıyla, bizleri biz yapan, hayat boyu yol göstericimiz, koruyucumuz, en büyük destekçimiz olan annelerimiz sevgilerin en büyüğüne, mutlulukların en güzeline layıktır.

Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi yoktur. Bu sebeple baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Mutlu  anlarımızda olduğu gibi, kötü günlerimizde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bu sebeple hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır.

Dünyanın en kutsal görevini üstlenen, tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.

E.Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 08.05.2015 Haber Tagları