BAŞKAN DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DAN  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyetimizin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95nci yılını büyük coşkuyla kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklara verdiği değerin ne kadar büyük olduğunu, onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95nci yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım.

E.Salih DİNÇER - Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 22.04.2015 Haber Tagları