BAŞKAN DAN YENİ YIL MESAJI

Saygıdeğer Hemşerilerim;

Üzüntü ve sevinçleriyle 2014 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha girmenin heyecanı içerisindeyiz.Her yeni yıl, iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı yeni umutlar oluşturmaktadır.

2014 yılının da önceki yılların devamı olarak belediye hizmetlerimizi başarılı bir şekilde sunmaya çalışırken, kentin ihtiyaçlarını da hayata geçirmeye çalıştık. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik.

2014 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Yasasına adapte olmaya çalıştık.6360 Sayılı Yasa ile Belediyemiz Büyükşehir İlçe Belediyesine dönüştüğünden daha önceleri 6 mahalleye belediye hizmetleri giderken şimdi 72 mahalleye hizmet gitmeye başlamış ve nüfusumuz da 20.043 kişiden 51.020 kişiye çıkmıştır.İlçemizin birer mahallesi haline gelen köylerimize seçimlerden çok önce  hizmet götürmeye başladık.Şimdi de tüm hızımızla bütün mahallelerimize hizmetlerin en iyisini götürmeye çalışıyoruz.

Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünerek,  yeni yılda yeni atılımlar, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Çineli hemşerilerimin şahsıma duyduğu güvene layık olmaya çalışarak, 2015 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 31.12.2014 Haber Tagları