BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER REGAİP KANDİLİ MESAJI

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu güzel günler ve geceler insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmalıdır.Bizlerde Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek aramızdaki kırgınlıkları gidermeliyiz.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ederek, bu duygularla hemşerilerimin ve tüm İslam dünyasının mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili`ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum..

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 30.04.2014 Haber Tagları