BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 1 MAYIS MESAJI

Emeğin hakkını vermek ve emek üzerindeki baskıyı kaldırmak için, demokrasi, özgürlük, eşitlik ile adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelemiz devam edecektir.1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma  ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur.İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.

Bizlerde belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.Sendikalı olmayan ÇİPAŞ işçilerimizi sendikalı hale getirerek bunun en büyük örneği gösterdik ve demokratik mücadelenin en önemli alanı olan emeğe saygının yollarını açmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakar işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.

E.Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Çine Belediyesi 30.04.2014 Haber Tagları