Belediye Başkanımızdan Tüm Çocuklara 23 Nisan Mesajı

Cumhuriyetimizin temeli olan ve ulusumuzun iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94ncü yılını büyük coşkuyla kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmiş,  toplumun geleceğinin çocuklarda olduğunu vurgulayarak onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94ncü yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım...

E.Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı

Ekleyen : Arife Yasak 22.04.2014 Haber Tagları