ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜ MESAJI

Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.Halkımızın haber alma hakkını sağlayan medya çalışanları çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yapmaktadırlar.Yaşanan haksızlıklara objektif şekilde yaklaşarak yönetenlerin sorunları görmesini sağlayan medya mensupları şüphesiz bu konuda önemli bir köprü vazifesi görmektedirler. Toplumda ve yaşamda denge unsuruna önemli katkı yapan ve haksızlıklara müdahalede görev üstlenen basın emekçileri her bakımdan kutsal ve zor bir görevi de ifa etmektedirler.Gazetecilerin mesleki şartları ve özlük haklarının düzeltilmesi gerektiğine inancıyla, ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

E.Salih DİNÇER
Ekleyen : Arife Yasak 10.01.2014 Haber Tagları