Başkan dan Yeni yıl Mesajı

Sevgili Çineli Hemşerilerim;
Yaşanabilir bir Çine adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.
Yepyeni bir yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde İlçemiz yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik.Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk.Bu sayede İlçemize yakışır önemli hizmetler gerçekleştirdik.
2013 yılı içerisinde Kapalı Pazar Yeri, Asar Milli Egemenlik Parkı, Adnan Menderes Bulvarı Refüj düzenlemesi, Kalabak Çayı Rekreasyon Çalışmaları ve Kafeteryası, Şehler Açık ve Kapalı Düğün Salonu, Kültür ve Sanat Evi Restorasyon çalışmaları, Sedat Taşan Parkı, El Sanatları ve Ev Ürünleri Satış Merkezi,  Şişeleme Parkı ve Kafeteryası, Fen İşleri Hizmet Binası ve İlçemize bağlanacak olan köylerin parke döşeme, kanalizasyon ve park çalışmalarının bir kısmı bitmiş, bir kısmını da yeni yıl ile birlikte bitirmenin mutluluğunu yaşayacağız.
Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Çine halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2014 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılana imza atacağız.
Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2014 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
  Enver Salih DİNÇER
Ekleyen : Arife Yasak 31.12.2013 Haber Tagları