Başkan Dinçerden 10 Kasım Mesajı

Başkan Dinçerden  10 Kasım Mesajı

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran, devrimlerimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatük’ü ölümünün 75nci yılında saygı, şükran ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
            “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak, bizlerin en büyük görevidir.Bizler Atamızın gösterdiği aydınlık yolda, ilke ve inkılâplarının ışığında yürümeye devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerimle fikirleri ve eserleri ile bizlere ışıt tutan bu büyük dehayı, vefatının 75. yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Enver Salih DİNÇER-Çine Belediye Başkanı
Ekleyen : Çine Belediyesi 09.11.2013 Haber Tagları