KUPAYI BELEDİYE BAŞKANINA ARMAĞAN ETTİLER

27-29 Eylül tarihleri arasında Muğla Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Derneğinin düzenlediği Muğla 8nci Trap-Skeet-Kurşun atışlarında ikinci olan Çine Belediyesi Trap Takımı kazandığı kupayı Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e verdi.

Muğla’daki yarışmadan derece ile dönen Belediye Trap Takımı sporcuları Sabri Özen ve Fatih Yetişkin Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek kupayı takdim etti.Sporcular kupayı takdim ederken; “ yarışmalar boyunca bizlere her türlü katkıyı sağlayan ve her zaman destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, dedi.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yaptığı konuşmada, ziyaretten ve kazanılan başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek; “150’den fazla sporcunun katıldığı böylesine büyük bir organizasyondan başarıyla dönen arkadaşlarıma teşekkür ederim, bu başarı kendilerinin olduğu kadar İlçemizin de bir başarısıdır.Çünkü yarışmada ki il sıralamasında ilk altıda bulunan takımlarda tek ilçe takımı biziz ve bu bizi çok mutlu etti.Bizler Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.Bütün sporcu arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar maddi ve manevi desteği sürdürmeye devam edeceğiz, dedi.
Ekleyen : Çine Belediyesi 08.10.2013 Haber Tagları