Başkan dan Regaip Kandili Mesajı

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edenlerin, dualarının kabul olduğu bir Regaip Kandili’ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri kaldıralım, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım.
Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygularla hemşerilerimin ve tüm İslâm dünyasının mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

E.Salih DİNÇER
Ekleyen : Çine Belediyesi 16.05.2013 Haber Tagları