BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN 8 MART MESAJI

Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı olmuştur.

Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin olarak katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir.Toplum olarak kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, o oranda güçlenir ve ileriye gideriz.

Ayrımcılığın olmadığı, kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, hayatın her alanında eşit haklara sahip olarak sesini özgürce haykırabildiği günler dileğiyle, başta İlçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 08.03.2018 Haber Tagları