Hizmet Alımı Suretiyle Çalıştırılan Personelin Başvuru Sonuçları ile İlgili Duyuru

T.C

ÇİNE BELEDİYESİ

İLAN

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 126’ıncı maddesi ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen Geçici 24. maddenin uygulanmasına dair 01/01/2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Tebliğin; 28, 29, 30, 32, 33 ve 34’üncü maddeleri uyarınca İdaremizce yapılacak işlemler tamamlanmış olup başvuruların incelenmesi neticesinde 123 kişnin başvurusu Kabul edilmiş, 13 kişinin başvurusu reddedilmiştir.

Tebliğin 36ncı maddesinin 2nci fıkrası uyarınca sınava grime hakkı elde edemeyenler ilan tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde İtiraz Komisyonuna yazılı olarak başvuruda bulunabileceklerdir.

Tebliğini 35nci maddesi uyarınca ilanen duyurulur.19/02/2018.

E.Salih DİNÇER

Başvurusu kabul edinlerin listesine ulaşmak için tıklayınız...   images/userfiles/file/ba%C5%9Fvurusu%20kabul%20edilenler.doc

Başvurusu kabul edilmeyenlerin listesine ulaşmak için tıklayınız....

images/userfiles/file/ba%C5%9Fvurusu%20kabul%20edilemeyenler.doc