İYİ PARTİ İLÇE ÖRGÜTÜ BAŞKAN DİNÇERİ ZİYARET ETTİ

İyi Parti Çine İlçe Teşkilatı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.İyi Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette Çine’nin geleceği ve nüfus kaybının önüne geçilmesi ile Çine’den göçün önlenmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

İyi Parti Çine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz;  bu anlamlı ve güzel  günde mazbatamızı aldık sizleri ziyaret ettik, Çine için neler yapabiliriz derdimiz bu, her ne kadar ayrı partilerden olsak da memleket için bir partiyiz, dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ederek, birbirimize saygı duyarak, Çine’ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediyecilik noktasında, her türlü önerilere açık olduğumuzu her yerde ifade ediyoruz. Çünkü biz her partinin,  her düşüncenin belediyesiyiz.Çine için ne yapılması gerekiryorsa bebaber yapmaya hazırız.Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ekleyen : Çine Belediyesi 15.02.2018 Haber Tagları