29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94ncü yılını kutlamanın büyük coşkusu ve onurunu yaşıyoruz.

Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Cumhuriyet, bize bırakılan en büyük mirastır. Bu mirasa sahip çıkmak vatanını ve bayrağını seven herkesin en temel görevidir. Cumhuriyete sahip çıkmak, demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, kardeşliğe, akıla, bilime sahip çıkmaktır. Bize düşen görev Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek kuşaklara taşımaktır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 27.10.2017 Haber Tagları