BAŞKAN ENVER SALİH DİNÇER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif ayına bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.

Bolluk, bereket, mağrifet ve rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı ve içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ülkemize ve ulusumuza hayırlar getirmesini temenni ediyor, başta Çineli Hemşerilerim olmak üzere İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 26.05.2017 Haber Tagları