BAŞKANIN MESAJI

Değerli Hemşehrilerim;

30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama  tekrar layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim.

Belediyeciliğimizi "temel belediyecilik hizmetleri ve yatırımlar, sosyal-kültürel belediyecilik ve halkıyla birlik olmuş belediye" olarak 3 temele inşa ettik ve bu temel felsefe doğrultusunda hizmetleri şekillendirmenin gayreti içinde olduk .Görevi devraldığımız günden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetler sonucunda diğer belediyelere de referans olduğu bir Marka Kent olma yolunda büyük aşamalar kaydettik.

Hizmette sınır yoktur.Hedefimiz sürekli bir sonraki projeler olacaktır.Bu yüzden Çine’de yapacağımız çalışmaları uygularken sadece bugünü değil, Çine’nin geleceğini de şekillendirerek hareket ediyoruz. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz.

Yaşadığım ve yaşamaktan büyük keyif aldığım bir kent olan Çine’yi her alanda zirveye taşıyacağıma ve tüm Çinelilerin Belediye Başkanı olacağımın sözünü veriyor, saygılar sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 26.12.2010 Haber Tagları